Weboldal, webshop audit

Nem elég eredményes a honlapod? Tudd meg miért!

Nem találják meg a weboldaladat a látogatók? Vagy megtalálják, de kevés a vásárló? Weboldal és webshop audit szolgáltatásunk során megvizsgáljuk az oldalad tartalmát és teljesítményét, felfedjük az esetleges hibákat, hiányosságokat és WordPress weboldal esetén árajánlatot is adunk azok javítására.

Amit lehet/érdemes auditálni egy weboldalon:

Design, UX

Ami bármelyik látogatónak először feltűnik a weboldaladon, az a kinézet lesz. A design felülvizsgálatakor nagyon fontos, hogy azt a UX-szel (user experience – felhasználói élmény) és usability-vel (használhatóság) együtt vizsgáljuk meg, ugyanis a design-nak nemcsak szépnek kell lennie, hanem átláthatónak és használhatónak is.

SEO

A SEO, vagyis keresőoptimalizálás elemzésekor megvizsgáljuk, hogy a weboldalad a felhasználók és keresőmotorok által könnyen és hatékonyan megtalálható-e, és megvizsgálunk minden olyan technikai és tartalmi szempontot, ami ezt befolyásolhatja. 

 Tartalom

Tartalmi elemzéskor megvizsgáljuk, hogy elegendő és megfelelő tartalommal töltötted-e fel a weboldaladat, különös tekintettel a bizalmat fokozó bemutatkozó szövegekre és az eladást generáló szolgáltatás / termék leírásokra.

Vásárlási folyamat

Webáruházak esetén érdemes felülvizsgálni, hogy a vásárló a weboldalra érkezéstől számítva hány és milyen lépésen megy keresztül addig, hogy a terméket/szolgáltatást megvásárolja. Megnézzük, teljesen egyértelmű és követhető-e számára ez a folyamat, nincsenek-e olyan lépések, ahol indokolatlanul nagy a lemorzsolódás.

Miért érdemes egy auditra beruházni?

N

Megvizsgáljuk, hogy a weboldalad felépítése/kinézete megfelel-e a céljaidnak

N

Felderítjük azokat a technikai és/vagy tartalmi problémákat, amik miatt potenciális látogatókat veszít az oldalad

N

Feltárjuk, milyen lépéseket tehetsz annak érdekében, hogy a látogatók is szeressék a honlapodat

N

Konkrét javaslatokat teszünk a feltárt hibák/hiányosságok javítására, WordPress alapú weboldal esetén pedig a hibajavításra is adunk árajánlatot

Egyeztessünk a részletekről, vagy kérj egyedi ajánlatot! 

Kapcsolat

Cím nélkül