Szolgáltatások

\

Vállalkozás indítási csomag

Vajon merre találom a célcsoportomat az interneten? Elég korszerű a weboldalam? Érdemes több energiát fektetni a Facebook oldalamba? Kell nekem egyáltalán a marketinggel foglalkozni, mikor én csak értékesíteni szeretnék?

Ha ezekre a kérdésekre még mindig nincs válaszod, akkor a legmegfelelőbb helyen jársz!

Weboldal/webshop készítés

Ha még eddig nem volt jelen a vállalkozásod az interneten, akkor épp itt az ideje, hogy ezen változtass!

Legyen szó akár egy egyszerű bemutatkozó weboldalról, vagy akár sok termékes webshopról, mi a teljes kivitelezésben rendelkezésedre állunk!

U

Audit szolgáltatások

Nem vagy elégedett a weboldalad teljesítményével? Nincs elég organikus látogatód? Nem teljesítenek az online hirdetéseid?

Bízd ránk és mi részletes elemzést készítünk a weboldaladról technikai, dizájn, SEO és használhatósági szempontból. Opcionálisan a javítást is tudjuk vállalni, illetve ellenőrizzük Facebook és Google Ads hirdetéseidet is.

Weboldal kezelés, karbantartás

Ha szeretnéd a legjobb kezekben tudni a honlapodat, akkor ezt neked találtuk ki!

Havidíjas karbantartási csomagunk tartalmazza a rendszeres biztonsági mentéseket, illetve frissítéseket, hogy a weboldalad mindig naprakész és biztonságos legyen.

Vállaljuk weboldalak, webshopok üzemeltetését is: blogbejegyzések szerkesztése, tartalmak feltöltése, új termékek, akciók, stb. beállítása.

Szolgáltatások részletesen

Weboldal készítés

Webshop készítés

Instagram oldal üzemeltetés

SEO

Domain, tárhely ügyintézés

Weboldal karbantartás, javítás

Webshop üzemeltetés

Facebook hirdetések

Marketing stratégia

Bannerkészítés

Weboldal audit

Facebook oldal üzemeltetés

Google hirdetések

Hírlevél készítés

Képek szerkesztése, optimalizálása

ÍRJ NEKEM!

Írj nekem, ha ajánlatot szeretnél kérni, vagy bármilyen kérdésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, vagy keress a 06 30 225 26 38-as telefonszámon. Ajánlatkérés esetén kérlek mutasd be röviden a vállalkozásodat, és hogy miben szeretnél segítséget kérni.

Kapcsolat

Cím nélkül
A Te Marketingesed - Kapcsolat

ÍRJ NEKEM!

Írj nekem ha ajánlatot szeretnél kérni, vagy bármilyen kérdésed van a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, vagy keress a 06 30 225 26 38-as telefonszámon. Ajánlatkérés esetén kérlek mutasd be röviden a vállalkozásodat, és hogy miben szeretnél segítséget kérni.

Kapcsolat

Cím nélkül