Kinek lehet szüksége weboldalra?

Röviden: mindenkinek, aki bármilyen terméket vagy szolgáltatást szeretne eladni. Online névjegykártya, vagy önéletrajz, portfólió ha úgy tetszik.
Néhány példa, hogy különböző vállalkozók, vállalkozások hogyan tudják hasznosítani a webes megjelenést:

 • Fodrász, kozmetikus: Személyes brand építése, ismertség növelése. Egy bemutatkozó weboldal profi megjelenést kölcsönöz és minden információ egy helyen megtalálható, például kontant adatok: e-mail cím, telefonszám, térkép; szolgáltatások, árak. Ne legyél szégyenlős, mutasd meg a korábbi munkáidat is, számolj be minden általad nyújtott szolgáltatásról és tedd fel a részletes árlistádat! Hidd el, ezek mind érdekelni fogják a leendő kuncsaftjaidat!
 • Coach: Egy coach esetében a weboldal tökéletesen működhet online bemutatkozásként, portfólióként. Mutasd be magadat, a karrier utadat, és hogy milyen coachingot végzel, mivel tudod segíteni a leendő ügyfeleidet. Tegyél fel magadról és a tanácsadások helyszínéről minél több fotót, ezzel is nagyobb bizalmat generálhatsz.
 • Fitnessz, jóga oktató: A coach-hoz hasonlóan a weboldal ebben az esetben is egyfajta online bemutatkozásként funkcionál. Mutasd be ki vagy, milyen képzettségeid vannak, mióta és milyen formában foglalkozol a testmozgással, hol és milyen órákat tartasz, miben tudsz segíteni a leendő klienseknek (pl. fogyás, formásítás, állóképesség, stb.)
 • Kézműves termékek: Ha termékeket akarsz értékesíteni, akkor még fontosabb, hogy minél több információt biztosíts magadról és a készített termékeidről – miből és hogyan készülnek, mi a funkciójuk, hol és hogyan vásárolhatóak meg és mennyibe kerülnek. Ha van valamilyen szezonális, vagy csomag ajánlatod, azt se felejtsd el a honlapon feltüntetni!
 • Fotós: Kíváló online portfólió lehet egy fotós számára a honlap, bemutathatod a korábbi munkáidat, mesélj magadról, milyen fotózásokat vállalsz és hol (helyszínen vagy stúdióban), mutasd be milyen munkákat vállalsz és milyen feltételekkel.
 • Grafikus: Grafikusként szintén fontos, hogy leendő ügyfeleid lássák hogyan dolgozol és milyen munkákat vállalsz. Modell: Nem sokan élnek még az internet adta lehetőségekkel, de miért is ne helyeznéd a modell portfóliódat az online térbe? Könnyen továbbítható, megosztható bárkivel.
 • Virtuális asszisztens: Leendő megbízóid valószínűleg sokat böngésznek az interneten, miért ne ott hirdetnéd te is magadat? Tekintsd ezt egy virtuális önéletrajznak, ahol bemutathatod magadat és a szolgáltatásaidat.
 • Panzió: Még akkor is, ha a foglalási oldalakon megtalálható vagy, jó ötlet lehet egy bemutatkozó weboldal, ahol a legszebb képeken kívül minden fontos információ megtalálható a szállásról.
 • Interior designer, lakberendező: Az interior design az a terület ahol kiemelkedő szerepe van a vizualitásnak, így nagyon fontos, hogy a munkáidnak megfelelő minőségben tudd azokat az interneten is bemutatni. Egy modern, letisztult weboldal erre tökéletes lehet!
 • Babysitter: Egy babysitternek szintén egy remek lehetőség lehet egy bemutatkozó weboldal, tölts fel magadról bemutatkozó szöveget, jó minőségű fotókat (jó pont, ha olyanok is vannak, amin gyerekekkel együtt szerepelsz), akár videókat is, ez biztosan könnyen meggyőzi a szülőket!
 • Álláskereső: Digitális önéletrajz! Kell ennél több? Biztosan emlékezni fognak rád, ha a szokványos és unalmas önéletrajzok és motivációs levelek helyett egy vagány bemutatkozó honlapot készítesz!

Ha szeretnél egy modern, letisztult és felhasználóbarát weboldalt, akkor keress fel engem.